Àrea de Gestió de Residus de MilàLa renovació integral del complex de referència per a la gestió dels residus a MenorcaMés informació
     
 
Eficiència energèticaProjectes per a l'eficiència i transició energètica a MenorcaMés informació
     
 
Estratègia Menorca 2030El full de ruta per a la descarbonització de l'illa es marca com a objectiu global reduir en més d'un 50% les emissions de CO2 el 2030Més informació
     
 
Oficina de l'Energia Menorca 2030 Atenció a la ciutadania per a la transició energèticaMés informació
     
 
ReVIULa nova plataforma per a la reutilització d’objectes a MenorcaMés informació
     
 
 
LOGO
 NOU PLA DE RESIDUS DE MENORCADirector Sectorial de prevenció i gestió de residus no perillosos de Menorca (PDS) ESTRATÈGIA MENORCA 2030Full de ruta per descarbonitzar el sistema energètic de Menorca OFICINA DE L’ENERGIAAtenció a la ciutadania per a la transició energètica
 
Notícies i actualitat
 
 
 18 gener
Generació d’energia elèctrica a Milà durant l'any 2021 La manca de vent i una disponibilitat del parc menor de la desitjada han repercutit en les dades de generació que es troben per sota de la mitjana històrica.
 21 desembre
Conclou la campanya "La R Sempre Present”El Consorci de Residus i Energia de Menorca, en col·laboració amb Ecoembes i Ecovidrio, conclouen amb èxit la campanya per fomentar el reciclatge “La R Sempre Present”.
 15 desembre
Es renoven les autoritzacions de les deixalleriesLa Direcció General de Residus i Educació Ambiental del Govern renova les autoritzacions de les deixalleries de Menorca i amplia el llistat de residus admesos.
     
 14 desembre
L'Oficina de l'Energia Menorca 2030, també a Sant LluísL'Oficina de l'Energia Menorca 2030 atendrà presencialment a Sant Lluís cada quinze dies.
 9 desembre
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ] Per la retirada i tractament de pneumàticsEls treballs consistiran en la càrrega, transport i entrega a gestor registrat dels pneumàtics fora d'ús.
 5 novembre
El CREM estrena pàgina webUna plataforma renovada amb informació sobre cada línia d'actuació i projectes en matèria de residus, energia i sensibilització.
 
     
 27 octubre
El Consorci de Residus i Energia guanya l'iglú verd 2021El CREM ha estat guardonat després de superar xifres de recollida selectiva de vidre al sector HORECA durant la campanya estival d'Ecovidrio "Moviment Banderes Verdes".
 
 22 octubre
Campanya "Recicla vidre per elles"El Consorci de Residus i Energia de Menorca i Ecovidrio presenten la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, en col·laboració amb el Govern de les Illes Balears i la Fundació Sandra Ibarra.
 
 1 octubre
Campanya "La R sempre present"El Consorci de Residus i Energia de Menorca, en col·laboració amb Ecoembes i Ecovidrio, organitzen una campanya per fomentar el reciclatge.
 
     
 7 juliol
Campanya Banderes Verdes 2021El Consorci i els ajuntaments de l'illa inicien la campanya estival de reciclatge de vidre Banderes Verdes.
 30 abril
L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 atendrà a Es MercadalA partir del pròxim dia 4 de maig l'organisme oferirà assessorament a l'espai cedit per l'Ajuntament des Mercadal.
 20 abril
Ampliació de l'abocador de Milà IIInicia l'activitat a la cel·la 2.2 de l'ampliació de l'abocador de Milà II, que permetrà el relleu de l'actual cel·la en explotació.
     
 9 abril
Punts de recàrrega de vehicles elèctrics a MenorcaAugmenta l’ús de la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Menorca.
 6 abril
Reparació aerogenerador de MilàEl Consorci de Residus i Energia de Menorca du a terme la reparació de l’aerogenerador núm. 2 del parc eòlic de Milà.
 25 març
Recollida porta a porta a Maó i Es CastellEl CREM inicia la licitació de la recollida porta a porta de Maó i Es Castell i de la recollida separada de residus de la resta de municipis.
     
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal