El Consorci de Residus i Energia de Menorca finalitza les obres de millora de la deixalleria de Ferreries

Es completen les millores previstes a la Xarxa de Deixalleries de Menorca

El Consorci de Residus i Energia de Menorca finalitza les obres de millora de la deixalleria de Ferreries

Durant la primera quinzena d’aquest mes de gener han finalitzat les obres de millora a la deixalleria de Ferreries, actuacions que s’havien iniciat a finals d’octubre de l’any passat.
 
El cost d’aquesta inversió, prevista al Pla director sectorial de prevenció i gestió de residus no perillosos de Menorca, ha estat de 116.631,90 € (IVA inclòs), i l’execució ha anat a càrrec de l’empresa local Antonio y Diego.

Les millores han consistit en la instal·lació de bàscules encastades als vials destinades a millorar el control d’entrades i sortides de residus; l’ampliació i rehabilitació de les àrees d’emmagatzematge cobert; la substitució de l’enllumenat convencional per enllumenat més eficient amb tecnologia LED; així com la instal·lació de càmeres de videovigilància per al control de la instal·lació i que permetran identificar actes incívics com l’abandonament de residus a les portes de la instal·lació fora de l’horari d’obertura.

Durant l’execució de les obres, amb la finalitat de minimitzar riscos per als treballadors i per als usuaris, la deixalleria de Ferreries ha estat tancada al públic i mentrestant s’ha reforçat el servei a la deixalleria des Mercadal. A partir del dilluns 25 de gener de 2021, es recuperen els horaris habituals d’obertura d’ambdues deixalleries.

Xarxa de Deixalleries de Menorca

La Xarxa de Deixalleries de Menorca és un servei públic que es troba en funcionament des de l’any 2011 i que té com a finalitat facilitar a la ciutadania el dipòsit de residus d’origen domèstic, inclosos aquells amb característiques de perillositat, que no són objecte de recollida domiciliària. Mitjançant les set instal·lacions existents a l’illa es gestiona la recepció, la classificació i l’emmagatzematge per a la destinació separada dels residus cap als seus canals de tractament o recuperació.
 

 
Imatges relacionades
       
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal