DRETA

PRACTICA RECYCLING 2019-2020

La campanya de sensibilització sobre el reciclatge i la reducció de residus que fusiona el missatge del reciclatge amb l’esport presenta una nova edició.
 
Enguany la campanya engloba dues actuacions principals, els RECYCLING GAMES, que van tenir lloc del 17 d’octubre al 15 de desembre, i els RECYCLING XMAS que es desenvoluparan del 15 de desembre al 12 de gener.


RECYCLING XMAS
Aquesta nadal inicien els Recycling Xmas. En aquest cas els protagonistes seran els jugadors del Bàsquet Menorca que es convertiran en els reis mags i faran de portaveus en vídeos per incentivar la responsabilitat i el compromís del reciclatge necessaris, més que mai, durant l’època nadalenca.PRESENTACIÓ RECYCLING XMAS


RECYCLING GAMES

Els RECYCLING GAMES, són els jocs olímpics del reciclatge que s'han celebrat a tots els municipis de Menorca d'octubre a desembre i han consistit en la realització d’una gimcana dirigida a petits i grans on s'han hagut de superar diferents proves i jocs relacionats amb les fraccions de paper/cartró, vidre i envasos lleugers. Els participants han guanyatmedalles de e cartó reciclat i samarretes de PRACTICA RECYCLING.

  

 
 


MÉS INFORMACIÓ CLIC AQUÍ

 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal