El cens d'empreses Menorca 2030 del Consorci de Residus i Energia de Menorca és un registre públic d'empreses i professionals del sector de l'energia a Menorca. S'impulsa i publica en el marc de les actuacions previstes en el full de ruta per a la descarbonització de Menorca, més coneguda com a Estratègia Menorca 2030.

Aquest cens té dos objectius principals: 

  • Posar aquest llistat a disposició de qualsevol particular o empresa interessats a fer millores o contractar treballs en matèria d'estalvi energètic, millora d'instal·lacions o impuls de les renovables.
  • Disposar d'un cens actualitzat d'empreses i professionals radicats a Menorca interessats a participar en possibles licitacions i contractes administratius promoguts pel Consorci o per qualsevol de les seves entitats integrants, Consell Insular i els vuit ajuntaments de Menorca.  

El Cens abasta des d'empreses i professionals de l'enginyeria i l'arquitectura fins als comerciants de productes i equips relacionats amb les energies renovables i l'eficiència energètica, passant per aquelles empreses instal·ladores o de manteniment. 
Cens d'empreses Menorca 2030 Formulari d'inscripció

 
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal