L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 és l'organisme públic dedicat a oferir a l'illa serveis d'assessorament a la ciutadania en matèria de transició energètica.

Neix el 2019 fruit del conveni de col·laboració signat entre la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca, l'Agència Menorca Reserva de Biosfera i el Consorci de Residus i Energia de Menorca per a la creació d'una oficina d'impuls de l'Estratègia Menorca 2030, el full de ruta per descarbonitzar el sistema energètic de Menorca elaborada l'any 2018.

L'Oficina de l'Energia pretén ser un agent facilitador que integri els principals actors i promogui la participació i la formació entre la ciutadania per impulsar la transició energètica cap a un model sostenible i, alhora, crear una comunitat energètica en la qual s'impliqui l'economia local, aportant coneixement, creant llocs de treball i mecanismes de participació social. La seva creació constitueix un dels objectius de la mateixa Estratègia Menorca 2030.

Ofereix assessorament i formació en diferents àmbits de l'energia com l'autoconsum, la mobilitat elèctrica, l'eficiència energètica, la factura elèctrica, normativa i tramitació administrativa o línies de subvenció.

L'Oficina de l'Energia atén de forma telemàtica o presencial a Ciutadella, Es Mercadal i Maó amb cita prèvia implementant el seu formulari de contacte o telefonant al 620 120 417.
Oficina de l'Energia Menorca 2030Formulari de contacte

 
Enllaços relacionats
Estratègia Menorca 2030
Imatges relacionades
      
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal